Täällä kirjoittelee 15-vuotias judoka, joka hurahti käsitöihin. Aikani harjoiteltua päätin perustaa blogin ja se sai nimekseen SilmukkaNinja, ainaisen ninjailuni mukaan. Olen hiukan omituinen ja erillainen :D Ninja, joka yrittää olla jumittumatta vanhoihin kaavoihin.

Blogin perustaminen oli pitkään pyörinyt mielessäni, mutta en saanut järjestettyä aikaa sitä varten. SilmukkaNinja syntyi pitkän harkinnan jälkeen. Kun koulussa alkoi Yritys hyvä- kirjoituskilpailu, päätin vihdoinkin aloittaa kirjoittamisen vapaaehtoisesta pakosta.

Pyrin esittelemään töitäni mahdollisimman hyvin. Suurin osa töistä tulee myyntiin, mutta osa väkerryksistäni on minulle niin rakkaita, etten pysty niitä myymään. Joitakin käsitöitä teen niin paljon, että en kohta enään mahdu huoneeseeni :'D Joten minun on "pakko" myydä tai lahjoittaa niitä eteenpäin.

Intohimoni ovat lankajutut, helmikorut ja polumeerimassaväkerrykset <3 Niitä siis täällä tulee pääasiassa näkymään. En varmaan voi olla kirjoittamatta muista harrastuksistani ja härväämisistäni, mutta painotan tekstit kuitenkin käsitöihin.

Työt kutsuvat! Palaan kun saan jotain uutta valmiiksi! ;D

04012013052-normal.jpg

Tämä lintunen tässä on Tossu <3 Tein sen äitilleni lahjaksi ja hän nimesi sen. En kyllä tiedä mistä nimi tulee... :D