Reissasin viime viikonloppuna Tallinnaan, enkä sen vuoksi ole kerennyt kirjoittaa aiemmin :P Olin Tallinnassa judokilpailuissa, mutta kerkesin silti vähän seikkailla kaupungilla. Tallinnassa vanhassa kaupungissa kävellessä on pakko pysähtyä melkein joka toiseen kauppaan katsomaan ja hypistelemään erilaisia tavaroita. Monta käsityökauppaa kerkesin kiertää, mutta silti monta kauppaa jouduin ohittamaan kiiren takia... Upeat työt inspiroivat. Kehitteillä on jo monenlaisia  juttuja. Toivottavasta jotain myyntikelpoistakin kehittyisi. :)

 

16022013310-normal.jpg

Luultavasti maailman ihanin kauppa! <3 Kaupan ylisöpöjä tuotteita voi käydä ihastelemassa täällä  

-> www.nukupood.ee

 

Kisoista en ala paljon selittämään, koska eivät hirveästi blogiini liity :'D Menestystä ja kunniaa ei mukaani tarttunut, mutta roppakaupalla hyvää kisakokemusta toin mukanani. Kisoissa oli kiva nähdä judokavereita. Toivottavasti nähdään taas pian!

Reissussa minulla oli mukana kaksi lankakerää ja tunisialainen virkkuukoukku, mutta enpä niillä mitään saanut aikaiseksi. Koko ajan oli joko liian kiire käsitöille, langat eivät olleet mukana tai olin liian väsynyt tehdäkseni mitään... Pikku Hansun kanssa kisapaikalla kyllä virkkailin pari kukkaa ja matosen, mutta siihenpä värkkäilyni tältä viikonlopulta jäi.

Kunhan koteudun alan taas värkkäilemään jotain uutta :]

 

Ps. Vuodatus ei jostain syystä antanut lisätä kuvia ennen kuin nyt :( Siksi päivitys on hiukan myöhässä.